PSICOLOGIA D’ADULTS

PSICOLOGIA D’ADULTS

Des de la psicologia i la psicoterapia tractem les dificultats en la regulació emocional, processos vitals i altres dificultats que poden esdevenir en els adults.

El nostre objectiu: el teu benestar emocional

Teràpia Psicològica Individual per a Adults a Badalona

Benvinguts al Servei de Psicologia d’Adults del Centre Giner de Psicologia i Logopèdia de Badalona

A la nostra consulta de psicologia a Badalona, estem dedicats a oferir suport i ajuda als adults que busquen millorar la seva salut mental i emocional. Com a professionals de la psicologia, estem compromesos a proporcionar un espai segur i acollidor on pugueu explorar els vostres pensaments, sentiments i emocions per aconseguir el benestar que us mereixeu.

La Vostra Salut Mental és Important

Entenem que la vida pot presentar desafiaments que poden afectar la vostra salut mental. Ja sigui que estigueu experimentant ansietat, depressió, estrès, problemes de parella o altres dificultats emocionals, estem aquí per ajudar-vos a trobar solucions i camins cap a una vida més saludable i satisfactòria.

Com Podem Ajudar-vos?

Els nostres professionals de la psicologia tenen una àmplia experiència i coneixements en una varietat de teràpies i enfocaments psicoterapèutics. Treballarem amb vosaltres de manera personalitzada per comprendre les vostres necessitats i fites individuals. Alguns dels temes que tractem inclouen:

– Ansietat i pors
– Depressió i trastorns de l’estat d’ànim
– Estrès i gestió emocional
– Problemes de relació i comunicació
– Autoestima i confiança
– Processos de dol i pèrdua
– Desenvolupament personal i creixement
– I molts altres temes relacionats amb la salut mental

No esteu sols en aquest camí. Us acompanyarem amb empatia, comprensió i professionalitat. Junts podem treballar cap a un futur més saludable i satisfactori.

Des del Centre Giner de Badalona t'oferim un treball psicològic integrador

A la nostra consulta de psicologia a Badalona, oferim un procés de psicoteràpia integradora per a adults que combina la força de la teràpia cognitivo-conductual amb una perspectiva més àmplia i holística. Aquest enfocament integrador reconeix que cadascun de nosaltres és únic, i els problemes emocionals i psicològics poden ser influenciats per molts factors diferents. Per tant, adaptem la teràpia a les vostres necessitats individuals per obtenir els millors resultats.

La psicoteràpia integradora combina els principals principis de la teràpia cognitivo-conductual amb altres enfocaments terapèutics, com l’enfocament humanista, sistèmic o altres. Aquest enfocament s’adapta de manera flexible a les vostres necessitats i preferències, utilitzant les tècniques més efectives de diferents corrents terapèutics.

Com Funciona el Procés de Psicoteràpia?

1. Avaluació Inicial: Començarem amb una avaluació inicial en profunditat per comprendre els vostres objectius, preocupacions i història personal. Això ens permetrà dissenyar un pla de tractament adaptat específicament per a vosaltres.

2. Establiment d’Objectius: Junts, establirem objectius clars i mesurables per al vostre procés de teràpia. Aquests objectius guiaran el treball que realitzarem junts.

3. Aprenentatge i Autodescobriment: A través de la teràpia cognitivo-conductual, explorarem els vostres patrons de pensament i comportament, identificant pensaments disfuncionals i aprenent noves habilitats per canviar-los.

4. Aplicació Pràctica: Treballarem junts per aplicar el que apreneu a la vida quotidiana, treballant cap a solucions pràctiques i canvis duradors.

5. Seguiment i Ajustaments: Mantindrem una comunicació oberta i ajustarem el pla de tractament segons les vostres necessitats i els vostres progressos.

La psicoteràpia integradora ofereix una flexibilitat i adaptabilitat que permeten un tractament més personalitzat i efectiu. Aquest enfocament pot ser especialment beneficiós per a aquells que no han trobat èxit amb altres mètodes de teràpia o que desitgen una aproximació més completa al seu benestar emocional i psicològic.

Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació o programar una primera cita. Estem compromesos a ajudar-vos a fer els canvis positius que desitgeu a les vostres vides mitjançant la psicoteràpia integradora. La vostra salut mental i el vostre benestar són importants per a nosaltres.

Les nostres professionals

A la nostra clínica de psicologia, disposem d’un equip de professionals altament qualificats i compromesos a ajudar-vos a millorar la vostra salut mental i emocional. Cada un dels membres del nostre equip porta una gran passió per la psicologia i una àmplia experiència en diverses àrees. Treballem junts per proporcionar-vos l’atenció i el suport que necessiteu per aconseguir el benestar que us mereixeu.

psicologa badalona

LETICIA BARDINET

Psicòloga infanto-juvenil i d’adults

ELI ARCE

Psicòloga infantil i d’adults

Tant la Leticia com l’Eli estan molt especialitzades en el teràpia psicològica infantil i juvenil, després d’una experiència i formació dilatades que els hi han proporcionat les eines per a poder proporcionar el suport necessari a infants, adolescents i a les seves families. Sempre des d’un tracte proper, empàtic i de molta vinculació amb tots els nens i nenes i les seves families.

Principals aspectes que treballem

  • Ansietat
  • Habilitats socials
  • Baixa autoestima
  • Assertivitat
  • Estrés
  • Resolució de conflictes
  • Problemes de parella
  • Dificultats relacionals
  • Gestió emocional
  • Control de la ira

Procés de teràpia psicològica

Primera visita

La primera visita consisteix en que ens puguis explicar els teus motius de preocupació o les circumstàncies que estàs visquent actualment. I poder-te guiar en en procés que seguirem.

Inici de la teràpia

El nostre plantejament es centra tant en el treball realitzat a consulta com en les activitats que hauràs de realitzar per anar assolint les teves fites, assolint-les progressivament.

Alta

Un cop hem assolit els objectius de la teràpia es dona l’alta!

Contacta amb nosaltres

Ens pots trucar al 931 006 474 o bé completar el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible:

Contactarem amb vosaltres el més aviat possible.

Els nostres serveis

A més del servei de psicologia d’adults també oferim d’altres serveis de psicologia i logopèdia tant adreçats a població infantojuvenil com adults.

    • LOGOPÈDIA

      LOGOPÈDIA

      La logopèdia es centra en el diagnòstic, tractament i prevenció de les patologies i trastorns de la comunicació, llenguatge, parla, veu i altres funcions orals com pot ser la deglució.

    • PSICOLOGIA FORENSE

      PSICOLOGIA FORENSE

      La psicologia forense en dret familiar implica l’estudi i avaluació de qüestions psicològiques en casos de divorci, custòdia de fills i violència domèstica, oferint anàlisis experts per ajudar els tribunals a prendre decisions informades en assumptes familiars.

    • DIAGNÒSTIC PSICOPEDAGÒGIC

      DIAGNÒSTIC PSICOPEDAGÒGIC

      El diagnòstic psicopedagògic és el primer pas per a un bon abordatge de les dificultats d’aprenentatge.